Meistä

Boardman2020 on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa.

→ Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari ja autamme toisiamme kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

Järjestämme verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen.

→ Boardman2020:n VIP-ryhmä on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

Est.

Yritystä

VIP-jäsentä


 

Olemme kasvuyrittäjien verkosto.

– Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari.

– Ydinkohderyhmäämme ovat kasvuyrittäjät, kasvuyrittäjiksi tähtäävät sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat – ensisijaisesti yrittäjän roolissa toimivat, toissijaisesti muut vastuuhenkilöt, sijoittajat jne.

– Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa ja tukea kasvupolun haasteisiin.

Edistämme kasvun kulttuuria…

 

– Tuomalla uutta, tuoretta näkökulmaa ja tietoa kasvuyrityksiin ja niitä ympäröivään yhteiskuntaan

– Kehittämällä kasvuyrityksen omistaja – hallitus – johto -ketjun osaamista osana Boardman -verkostoa

– Luomalla hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn kautta todellista lisäarvoa erityisesti kasvuyrityksille

– Järjestämällä tilaisuuksia ja valmennuksia, joissa vaihdetaan kokemuksia, opitaan toisilta ja verkostoidutaan

 


Olemme Boardman Oy:n suurin ja aktiivisin alajaosto. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta. B2020-osaamisverkoston toimintaa johtaa aktiivisista verkoston jäsenistä koostuva hallitus.

Slogan

INSPIROIDU → VERKOSTOIDU → KASVA