Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Kaaoksesta Kasvuun – Hallitustyöskentely Valmennus

syyskuu 7 - syyskuu 8

€550

Kasvujohtaja, et ole yksin!

Olemme rakentaneet kasvuyrityksille interaktiiviseen, työpajamuotoiseen valmennukseen modernin kasvuyrityksen hallitustyökentelyn tukemiseksi. Kaaoksesta kasvuun -interaktiivinen valmentautuminen tapahtuu 24 h pituisen vetäytymisen aikana, 7.-8.9.2018. Paikka vahvistuu pian.

B2020-verkoston tavoite on inspiroida kasvuun tähtäävien yritysten johtoa ja omistajia, sekä tarjota oppia ja tukea kasvun kiihdyttämiseen mm. samojen aiheiden parissa painivan vertaisverkoston kautta.


Kaaoksesta kasvuun –valmennuksen tavoite on auttaa osallistujia ymmärtämään mitä he eivät osaa tarpeeksi ja miten he löytävät näille alueille parhaiten tukea. Kaaoksesta kasvuun –valmennus suunnataan ensisijaisesti yrittäjille ja johtajille.

  • Vertaillaan erilaisia mahdollisuuksia saada ja sitouttaa tukijoita sekä sparrataan vaihtoehtoja kunkin osallistujan omassa tilanteessa: hallitus ei ole aina oikea vastaus.
  • Tuloksena osallistujilla on näkemyksiä kysymykseen ”kenelle mä voin soittaa?” sekä ”miten sitoutan oikean neuvonantajan?” -> menestystarinat eivät synny yksin!

“Erittäin onnistunut tapahtuma, ei pääse pitkästymään tai räpläämään kännykkää vaan metodi piti valmennuksen jäntevänä, osallistava ja innostavana. Jokainen kantoi ilolla vastuuta tilaisuuden onnistumisesta, parasta antia olivat vilkkaat keskustelut ja uudet oivallukset. Tämä on valmennuksen disruptiota parhaimmillaan!” – Valmennuksen käynyt johtaja

Ohjelma

Ohjelma käsittelee johtamisen tärkeimmät osa-alueet. Tarkempi aikataulu julkaistaan kesän aikana! Kim Väisänen on jo vahvistettu yhdeksi valmentajaksi.

  • Markkinointi ja myynti
  • Talous ja rahoitus
  • Henkilöstö ja yrityskuluttuuri
  • Strategia ja toteuttaminen
  • Tuote ja tuotekehitys

Hinta: 550€ + alv (sis. majoitus ja ruokailu kulut)

Paikka: Vahvistuu pian, mutta pääkaupunkiseudun alueella.

 

Hae mukaan

Valmennukseen haetaan mukaan, ei ilmoittauduta. Hakemuksista valitsemme sitten 10 osallistujaa. Näin varmistamme että pystymme räätälöimään substanssi osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Stay tuned – Hakemuslomake avataan pian!

 


Lisätietoa: anna.koponen@boardman.fi 0503623655

Pidätämme oikeudet ohjelman ja hinnan muutoksiin.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
syyskuu 7
Loppuu:
syyskuu 8
Hinta:
€550
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,