Videot

Videot

Tips and advice from Finance Board 2017 which took place on 9.3 at Helsinkis Old student house.

 

See what the 2016 Silicon Valley Experience trip was like!

 

Me olemme Boardman2020

 

Kasvuyrittäjä-ilta Powered by PechaKucha 28.42016

 

What are the key success factors and biggest mistakes an entrepreneur or leader can make when going international? Elina Björklund (Reima) and Kim Väisänen (Takeoff Partners) share their views at Boardman 2020’s Growth Board event on 23th November 2015. See also what our members Edward Blomstedt and Evon Söderlund think of Growth Board as an event.

 

Boardman 2020 -verkosto aveceineen kokoontui juhlistamaan Suomen 97. itsenäisyyspäivää Crowne Plazaan 6.12.2014. Ruoka oli hyvää ja seura vielä parempaa!

 

Yli sata kasvuyrittäjää ja kasvusta kiinnostunutta kohtasivat Kaarle XII:ssa. Illan aikana kuultiin Pecha Kucha -esitykset muun muassa urheilija Mika Poutalalta, näyttelijä Mikko Leppilammelta ja Varustelekan Henri Nyströmiltä.

 

Kimmo Timonen, Head of Global Enterprise Mobility (Tieto Oyj), puhui 3.10.2013 Boardman 2020 -kasvuyrittäjäverkoston ja FinPron “Toisin tekemällä kasvuun kansainvälisillä markkinoilla” -tilaisuudessa digijohtajuudesta. Kuinka yksityiskohtien viilaamisella ja rohkealla ei-asiakkaiden määrittämisellä voi saavuttaa kasvua?

 

3.10.2013 Finpron ja B2020 -verkoston järjestämä iltatilaisuus VIP-jäsenille ja verkostolle. Tilaisuudessa kuultiin Harri Kermisen ja Kimmo Timosen alustukset ja tilaisuuden lopuksi osallistujat kokosivat kuulemastaan oppinsa pienryhmissä.

 

Vuorineuvos ja FinPron hallituksen puheenjohtaja Harri Kerminen puhui Boardman2020-kasvuyrittäjäverkoston ja FinPron verkostotilaisuudessa 3.10. kannattavan kasvun tärkeydestä ja edellytyksistä.

Mikä suomalaisia yrityksiä pidättelee ja millä kulmalla maailmalle tulisi pyrkiä?